Om EKJ

Om EKJ

EKJ blev grundlagt i 1961. Firmaet ejes af EKJ Fonden og en gruppe medarbejdere.

I dag er EKJ et velrenommeret og velkonsolideret rådgivende ingeniørfirma med 250 medarbejdere i Danmark og Østeuropa. EKJ er et uafhængigt rådgiverfirma. Vi varetager vores kunders interesser fra idé til færdigt projekt. Vi deler frit vores idéer og meninger med kunder og samarbejdspartnere og tilfører derved projekterne merværdi.

Vores kompetencer er skræddersyede til, og bygger på stor erfaring fra, traditionelle som specialiserede opgaver. Vores vækststrategi er understøttet af vores kompetente medarbejderes løbende inddragelse og vedligeholdelse af såvel den nyeste procesviden som den nyeste tekniske viden, og vi bestræber os på at kunne levere de rigtige ydelser til den rigtige pris.

Vi bestræber os ligeledes på at være åbne og fleksible i en virksomhedsorganisation med korte beslutningsveje.

Vores særkende er, at vi fokuserer på at føre bygge- og anlægsprojekter ud i livet uden forsinkelse og unødvendig administration under mottoet KVALITET – TROVÆRDIGHED – OG KOMPETENCE.

ekj-blegdamsvej58

Historie

h1

1961 . Erik K. Jørgensen blev grundlagt

EKJ er en rådgivende ingeniørvirksomhed med stærke grundværdier. Kvalitet gennem engagement er de ord, som vi har arbejdet ud fra, siden virksomheden blev grundlagt i 1961 af Erik K. Jørgensen.

h2

1978. EKJ blev et aktieselskab

I 1978 var EKJ nået en størrelse og en karakter, der gjorde det naturligt, at gøre virksomheden til et aktieselskab. EKJ FONDEN blev efterfølgende stiftet i 1984, for at stadfæste et generationsskifte og udbrede ejerskabet af virksomheden blandt ledere og medarbejdere. I dag ejer EKJs medarbejdere godt 40 % af virksomheden. Det resterende ejes af EKJ FONDEN.

h3

2017. EKJ i dag

EKJ har udviklet sig til en moderne virksomhed med en flad struktur og korte beslutningsveje. Vi fungerer som uvildige rådgivere uafhængige af produktions- og ejerinteresser, og er kendt blandt vores kunder og samarbejdspartnere for vores kvalitetsbevidsthed.

Vores faglige stolthed og ikke mindst vores engagement, i de opgaver vi løser, er fundamentet for vores dagligdag og for vores måde at arbejde sammen på. Vi arbejder altid i teams på tværs af afdelingerne, hvor vi trækker på hinandens faglige viden og erfaring for at løfte opgaverne.

I EKJ har vi mange videnstunge rådgivningsopgaver bl.a. inden for hospitals- og sundhedssektoren, og vi møder derfor ofte store udfordringer, som alle er med til at udvide vores kompetencer.

Mangler du professionel rådgivning til dit byggeri?